Tildas Sweden AB

Vår historia

En blandning av klassiska, välkända varumärken och erfarna, kunniga människor, med stora visioner, kreativitet och massor av lekfull energi!

Tildas Sweden AB är sprunget ur tidigare Tilda’s AB och sedermera Tildas Group AB. De tidigare företagen har varit verksamma på den nordiska marknaden i ca 30 år och varumärken som Swimpy och Nordic Hoj lanserades och etablerades på marknaden under dessa år. Distribution av kända pusselmärken var också en stor del av verksamheten. De senare åren ökade också fokus på andra distribuerade varumärken inom leksaksbranschen.

Till följd av några svåra år och en orolig värld så såldes den kvarvarande verksamheten våren 2023 till Baby Invest AB och Tildas Sweden AB såg dagens ljus. Med nya ägare, ny energi, ny strategi men med samma engagerade medarbetare, fortsätter sagan och vidareutvecklingen av de egna varumärkena Swimpy och Nordic Hoj. Och detta är bara början…

Vi på Tildas

Jonny Wiberg
VD
Cecilia Wahlstedt
Ekonimiansvarig
Elisabet Ohlsson
Key Account Manager
Emma Elnertz
Back Office
Simon Hanzén
Lageransvarig
Bengt Ahlgren
Lager
AnnaMaria Holmqvist
Ekonomi

Vill du bli återförsäljare?

Om du är intresserad av att bli återförsäljare
för Tildas Sweden AB är du välkommen med din ansökan.
Välkommen att fylla i formuläret på vår kontaktsida

Vårt samhällsansvar

Framtiden kräver ansvar, både f ör kropp och själ! Produkter ska vara säkra och hållbara, både för tillverkare, användare och för vår planet.