Våra stjärnor

Våra samarbetsparters

Vi är stolta och tacksamma över våra fina samarbeten med våra licensgivare och övriga samarbetsparters.
Barnens favoriter är våra ”stjärnor”.

Babblarna

Babblarna är stora favoriter bland de små barnen. Deras enkla, färgglada utseende och tydliga rörelsemönster inbjuder barnen att vara med och babbla och leka. Tillsammans med Babblarna blir det som kan kännas svårt enkelt och roligt. Det spelar ingen roll om Babblarna är på en boll, ett pussel, en cykel, eller kläder – ta chansen att leka, sjunga och prata med dem! Tillsammans skapar ni språklek – var och när som helst!

Lollo & Bernie

Nordic Hoj

Friheten att själv kunna ta sig fram, känna vinden i håret och ibland även tårarna i ögonen, är något som vi nog alla kan relatera till om det så är när vi springer, åker på en cykel, en sparkcykel, en skateboard och när vi blir äldre, en moped och till slut en bil. Med produkter från Nordic Hoj, trehjuling, springcykel, sparkcykel mm, ger vi de minsta barnen möjlighet att redan i tidig ålder få uppleva denna härliga känsla. Dessutom är det en fantastisk början för att sedan hitta balansen och göra steget till en cykel med pedaler betydligt mer lättöverkomligt, samtidigt som barnen har väldigt kul och får röra på sig i friska luften. All framfart ska dock göras på ett säkert sätt, varför vi också har cykelhjälmar och armbågs- och knäskydd i vårt sortiment.

Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är den mest kända av alla Astrid Lindgrens folkkära karaktärer. Den starka flickan med de karaktäristiska röda flätorna är känd över hela världen och böckerna har översatts till 78 olika språk. Första boken om Pippi Långstrump skrev Astrid Lindgren 1945 vilket gör Pippi till en tidlös ikon. Än idag trollbinds barnen av Pippis energi, utstrålning och inställning och hon är fortfarande en ovärderlig förebild för vår tids barn.

Swimpy

Swimpy är ett varumärke som har funnits många år på den nordiska marknaden. Produkterna inom kategorin har tagits fram för att barn ska kunna leka utomhus under så trygga omständigheter som möjligt, både från solens värmande strålar och vattnets lockande svalka. Fokusområdena har varit UV-skyddande kläder och tält för lek och bus i solen samt flythjälpmedel och simglasögon för vattenlek. I sortimentet finns även andra produkter som passar utmärkt för utelek så som bollar, dykstavar mm.